anbi

ANBI-gegevens

Support de Formule van vandaag! Word onze vriend, en ondersteun onze gewaagde, betoverende, innovatieve en creatieve projecten. Op die manier zorg je ervoor dat de Formule kan blijven inspireren.

Ben je benieuwd wat we met je bijdrage doen? We gebruiken het om bijzondere concerten te kunnen geven en repetitieruimtes te huren. Help je mee?

Word vriend en beleef meer.

 


 

Penningmeester

Fabienne Kramer

f.kramer@koncon.nl

 

voorzitter

Miranda van Drie

miranda.vandrie@residentieorkest.nl

 

secretaris

Robbrecht van Cauwenberghe

robbrechtvancauwenberge@gmail.com

 

KVK-nummer: 77469682

RSIN-nummer: 861016853

IBAN-nummer: NL39SNSB0339442808

Statutaire doel

Het voornaamste doel van de Formule is om publiek door middel van klassieke muziek in samenwerking met diverse andere kunstdisciplines, een nieuwe ervaring te geven. Bestaande grenzen worden daarbij niet uit de weg gegaan ten einde een beleving te creƫren dat een verhaal vertelt dat midden in de huidige tijd staat; en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in het ruimste zin van het woord.

Visie

Het ondernemen, coƶrdineren en begunstigen van werkzaamheden op het gebied van kamermuziek in de ruimste zin en het daarbij combineren van andere kunstdisciplines. Het opzetten en in stand houden van contacten met andere organisaties en instellingen die op dit gebied werkzaam zijn.

Beloningsbeleid

Bestuurders ontvangen geen vergoeding voor het vervullen van hun functie. Wel krijgen de bestuursleden een vergoeding voor de gemaakte onkosten. De ensembleleden en kunstenaars waarmee samenwerkingen en overeenkomsten worden aangegaan worden vergoed voor hun werkzaamheden voor stichting de Formule.

aanmelden nieuwsbrief